Evenimente din 2012

2012

 • Februarie

JCI European President Meeting – Sibiu (23-26 februarie)

Anul acesta, tineri oameni de business, specialişti şi leaderi vor trebui să “transforme pasiunea în acţiune, să-şi folosească cu adevărat competenţele, eforturile, energia şi să se suţină unii pe ceilalţi, pentru a se dezvolta şi a putea sprijini comunităţile din care fac parte. Întâlnirea preşedinţilor europeni JCI – EPM, este cel mai bun start pentru implementarea acestui deziderat”. (Bertlot Daems – preşedinte Junior Chamber Internaţional)


Primul Congres al Comunicatorilor din România „Comunicarea în slujba societății”

Evenimentul va avea loc miercuri, 29 februarie 2012, la Regal Ballroom, București și face parte din a doua etapă a proiectului de responsabilitate socială „Comunicarea pentru toți” inițiat de Russenart Communications in 2010.

La congres sunt invitați să participe peste 650 de comunicatori din: departamente de marketing și comunicare ale companiilor românești și multinaționale, departamente de comunicare din instituții de stat și ONG-uri, agenții (relații publice, media, BTL, creație, producție publicitară, advertising, Outdoor, Indoor, cercetare de piață, branding, CSR, evenimente, marketing direct etc.), consultanți independenți, jurnalisti.

În 2012, proiectul „Comunicarea pentru toți” va continua cu „Congresul Comunicatorilor”, „Târgul Comunicatorilor” și „Buticul de PR”.

 • Martie

Întâlnire Regională a BEST (Board of European Students of Technology)

Una dintre întâlnirile regionale ale organizației va avea lor la București în perioada 30 martie – 2 aprilie 2012 la București.

 • Aprilie

Adunarea Generală a Organizației Europene a Studenților (ESU)

Se anunță a fi cel mai mare eveniment studențesc din România! Acestă adunare va aduce împreună reprezentanți ai studenților din 45 de federații studențești naționale din 38 de țări. Întâlnirea are drept scop dezbaterea problemelor educaționale din fiecare țară și adoptarea unor politici menite să îmbunătățească traiul studenților.

Ministerial Conference and Third Bologna Policy Forum

Anul acesta România va fi gazda a două evenimente internaționale ce vizează domeniul educațional: Întâlnirea Ministerială a tuturor Miniștrilor Educației unde se aplică Procesul Bologna și Al Treilea Forum Bologna, adunare la care se trasează direcțiile din domeniul educațional pe următorii ani. Anul acesta, pentru prima dată cele două evenimente vor avea loc simultan. Mai multe informații puteți găsi pe site-ul evenimentelor.

 • Mai

Gala Profesoului Bologna 2012 Ediția a V-a la Iași

De cinci ani studenți își premiază profesorii care sunt valoroși în învățământul universitar. Acești dascăli care în ciuda numeroaselor dificultăți din sistemul de învățământ românesc inspiră studenții și le dau speranța într-un viitor mai bun.

Suita

Într-un oraș precum Sibiu, care este gazda a sute de evenimente culturale, a mii de turiști în fiecare an și care de multe ori se află în atenția reflectoarelor media, să fii o gazdă primitoare e esențial pentru confirmarea sau reconfirmarea calității de oraș vitrină al României.

 • Iunie

ShortsUp Sibiu

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte ajunge anul acesta la mai mulți cinefili din România. Proiecția de la București se va ține simultan și la Timișoara, Cluj, Brașov și Sibiu. În țară, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte are loc astfel: Timișoara – în Grădina de Vară de la Filarmonică, Cluj – în clădirea Casino-ului din Parcul Central, Brașov – la Centrul Cultural Reduta, Sibiu – la Teatrul Gong.

SkirtBike Sibiu

SkirtBike sărbătorește 3 ani în București și primul an în alte orașe din țară – Timișoara, Arad, Sibiu, iar Iași se mândrește deja cu a doua ediție.

 • Iulie

Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – KoolHunt 2012

Pe 14 iulie, de la 22:00 la 4:00, Raluk îți face program de coolhunter: ținem deschise cele mai cool localuri din București pentru cei care știu că esența Bucureștiului nu e de găsit în Centrul Vechi!

 • August

Lună Plină. Festivalul de Film Horror & Fantastic

Prima ediție a festivalului „LUNĂ PLINĂ”, unicul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic, va avea loc în perioada 16-19 august 2012, la Biertan, județul Sibiu. Festivalul este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) și prezentat de Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

 • Septembrie

Festivalului Ansamblurilor Radio RadiRo 2012 (23-29 septembrie)

Alba Iulia Music and Film Festival (27-30 septembrie)

Prima ediţie a Alba Iulia Music and Film Festival se va desfăşura între 27 şi 30 septembrie, în interiorul Cetăţii Alba Carolina, recent redată vizitatorilor.

 • Octombrie

Congresul European AIESEC 2012

Congresul European AIESESC 2012 este conferinţa internaţională care reuneşte în fiecare an peste 200 de lideri ai organizaţiei, din 40 de ţări din Europa şi America de Nord. Pentru prima dată în istoria AIESEC, acest eveniment va fi organizat în România, la Cluj-Napoca, la sfârşitul acestei toamne.

 • Noiembrie
 • Decembrie
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: