Cum a fost 14 februarie in 2013 ?

valentines-day-social-media-loveS-ar putea să vă întrebaţi de ce am scris 14 februarie şi nu Valentine’s Day în titlu. Păi, în primul rând, îl prefer de mult mai multe ori pe Dragobete în locul cupidonului, este mult mai original şi hai să-l numim decent decât copilaşul cu grăsime de bebeluş care de mic învaţă să mânuiască arme ca arcul şi săgeata. În al doilea rând, în ultimii ani, această sărbătoare s-a transformat din ce în ce mai mult într-un eveniment kitsch care transformă o aşezare într-un balon roz de sentimente inventate pentru 24 de ore.

Anul acesta nu a făcut excepţie de la evenimentele obişnuite. Am văzut în 24 de ore reclame, promoţii şi oferte care mi-au întărit şi mai mult convingerile, iar ca să vă conving, o să împărtăşesc o parte din „sentimentele inventate” cu voi.

1. Calculator de relaţii „dragometru”

Am găsit această aplicaţieîn timp ce scriam articolul. Obişnuiau să fie mai populare (şi contracost) astfel de aplicaţii acum 9-10 ani, când nu toată lumea îşi permitea internet, ca să nu mai vormi de internet pe mobil, iar acesta era o modalitate prin care să-i arăţi iubitei/iubitului că sunteţi sortiţi unul altuia datorită numelui vostru.

hotcity

2. Pat gratuit pentru viitorul tău copil

Dacă toţi bebeluşii s-ar naşte fix la nouă luni ar fi mai puţine teste de parternitate pe lumea aceasta. Cei de la IDEA au venit cu o super ofertă: dacă ţi se naşte copilul la fix nouă luni de acum, firma oferă fericiţilor părinţi un pat pentru nou născut gratuit. Nu cred că mai este nevoie de alte explicaţii.

480178_531211503568662_1788675629_n

3. Cupidon lovit

Nu am reuşit să găsesc mai multe informaţii despre această imagine, dar snt 99% sigură că are legătură cu siguranţa şi atenţia din jurul datei de 14 februarie.

184329_471599626234257_920265930_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: