Maratonul Publicitatii

Maratonul Publicităţii este un eveniment marca ASM organizat cu regularitate începând din anul 2006, aflându-se astfel la cea de-a VII-a ediţie.

Evenimentul se concretizează în încercarea de a prezenta studenţilor clujeni unele modalităţi de realizare a campaniilor publicitare, precum şi o lungă serie de spoturi tv, care s-au evidenţiat la nivel global prin creativitate şi originalitate.

Acest proiect are drept scop creearea unei noi viziuni a studenţilor asupra reclamelor, invitându-i să facă parte, timp de câteva ore din minunata lume a publicităţii. Totodată urmărim familiarizarea studenţilor, din toate domeniile, cu privire la  conceptul de marketing, prezentându-le o modalitate alternativă de a percepe publicitatea.

Ediţia din anul acesta, a evenimentului Maratonul Publicităţii dezvoltă ca şi temă Reclame reuşite vs. Reclame nereuşite. Obiectivul principal al ediției din acest an constă în prezentarea contrastului dintre reclamele reuşite şi cele nereuşite prin intermediul unor specialişti din domeniul marketing-ului şi cel al publicităţii, dar şi prin intermediul unui colaj de reclame şi totodată înţelegerea impactului pe care îl are publicitatea asupra publicului.

Maratonul Publicităţii, ediția a VII-a, va avea loc pe data de 5 Decembrie 2012 în Aula din incita Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: