Recenzie: Cartea viitorului de Cecelia Ahern

Autor: Cecelia Ahern
Titlul original: The Book of Tomorrow
Titlu tradus: Cartea Viitorului
Anul apariției: 2009
Număr de pagini: 320

La 16 ani viata ei era perfectă! Avea tot își putea dori: locuia într-un conac luxos, avea prieteni bogați, ducea un stil de viata extravagant, trăia pe picior mare și părea că nimic nu putea să meargă rău. Iar apoi s-a întâmplat nenorocirea!

Moartea tatălui le obligă pe Tamara Goodwin și mama ei să se mute la rudele “mai sărace  de la țară  Peste noapte viața Tamarei se transformă într-un coșmar  “Prietenii” o uită, iar viata de lux cu care se obișnuise până atunci rămâne un vis frumos. La toate acestea se adaugă atitudinea rece a mătușii, izolarea mamei sale, dar și apariția unei cărți speciale. Una care se scrie singură…

“Cartea viitorului” este genul de carte care te surprinde la fiecare întoarcere de pagina. Începutul este asemănător unui roman chick-lit, continuă ca o dramă îmbinată cu un strop de fantezie, iar finalul este demn de un roman polițist, care te ține în suspans până la ultimul cuvânt  Acesta este al doilea roman scris de Cecelia Ahern pe care îl citesc și pot să spun că sunt din ce în ce mai încântată de ceea ce descopăr. Transformă o întâmplare banală, atât de mediatizată zilele acestea, într-o poveste sentimentală, despre familie și sacrificiu.

Lectură plăcută!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: