Recenzie: Multumesc pentru amintiri de Cecelia Ahern

Autor: Cecelia Ahern
Titlul original: Thanks for the Memories
Titlu tradus: Mulțumesc pentru amintiri
Anul apariției: 2008 (2009 în România)
Număr de pagini: 395

 

Mulțumesc pentru amintiri este una dintre cele mai frumoase ficțiuni pe care le-am citit anul acesta. Este una dintre acele cărți pe care le-aș citi și reciti toată ziua și tot nu m-aș sătura. Oficial, Cecelia Ahern a ajuns unul dintre autorii mei preferați!

În Dublin, Joyce Conway se transformă într-un coșmar: pierde sarcina, este la un pas să moară, căsătoria ei se duce de râpă, se mută în casa tatălui ei și peste toate astea începe să povestească despre locuri în care nu a fost niciodată, are cunoștințe despre artă, arhitectură și visează o viață pe care nu a trăit-o.

Justin Hitchcock este invitată să țină prelegeri în Dublin despre artă. Se mută aici după un mariaj eșuat și încearcă să o ia de la început. Pentru a reuși să iasă la o întâlnire cu o doctoriță drăguță, este nevoit să doneze sânge, un lucru pe care nu l-ar fi făcut în alte împrejurări. În scurt timp începe să primească cadouri de la un admirator secret, care îi lasă bilețele cu mesajul Mulțumesc, lucru care îl scoate pe Justin din sărite și începe să caute făptașul!

Înafara scenelor scurte pasaje care explică trecutul personajelor, povestea este ușor de urmărit și nu se abate de la ideea principală. Cartea este plină de umor și situații neprevăzute, aducând un zâmbet pe buzele oricui, indiferent de starea sa de spirit.

Lectură plăcută!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: