Kokowaah

Kokowääh este o comedie germană din 2011, numai bun de văzut într-o duminică.

Despre

Henry (Til Schweiger) este un scenarist burlac care nu se poate lăuda cu prea multe succese nici pe plan profesional, dar nici personal (prietenele îl părăsesc, la începutul filmului mașina sa în care a adormit cu o seară înainte este ridicată și dusă la parcul auto). Totul se schimbă când i se oferă șansa de a adapta un bestseller, dar situația se complică în momentul în care află că autoarea este una dintre fostele lui prietene. Și cum nicio supărare nu vine singură, se trezește peste noapte tatăl unei puștoaice de 9 ani, Magdalena (Emma Schweiger) !

Părere

Kokowääh, pronunțat cocoveee, este de fapt o rețetă franțuzească pe care personajul interpretat de Til Schweiger se pricepe să o prepare cel mai bine. Pornind de la titlu, Henry va trebui să învețe cum să crească un copil la fel de bine cum știe să-și prepare faimosul preparat franțuzesc.

Cum spuneam mai sus, filmul este o comedie. Subiectul filmului este ușor de urmat și nu vă veți plictisi în niciun moment. În momentul în care Magdalena apare în viața lui, Henry trece prin toate stările unui părinte nepregătit: neagă existența unui copil, încearcă să o scoată din viața lui, se acomodează cu prezența ei, air în cele din urmă îi vine greu să trăiască fără ea. Magdalena este un copil curios și nu ezită să pună întrebări care îl pun de multe ori în dificultate pe Henry: „De ce ai atâtea periuțe de dinți în baie dacă locuiești singur?”, „Să-i deschid sau nu omului cu mustață, îmbrăcat în haine de bucătar și cu o cutie de pizza în mână?”

Mai trebuie menționat că în această producție, Til Schweiger este producător, scenarist, dar și personaj principal, iar rolul Magdalenei este jucat de fiica lui, Emma Schweiger. Împreună formează o echipă simpatică și plăcută pe ecrane.

Vizionare plăcută!

Anunțuri

1 comentariu (+add yours?)

  1. Trackback: Kokowaah 2 « Stropi de Culoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: