West Wing la final

Acest articol conține spoilere din sezonul 7 al serialului The West Wing. Continuați pe propria răspundere…

Între o mutare și cursuri la două facultăți, am reușit să găsesc timpul necesar pentru a ajunge la sfârșitul acestui serial, care m-a impresionat, într-un mod în care nu a mai reușit niciun alt serial până acum. A avut de toate: suspand, aventură, dramă, un pic de romanță pe alocuri. Acum înțeleg de ce a fost atât de așteptat și bine clasat noul serial al lui Aaron Sorkin „The Newsroom”. Spectatorii văd în acesta un nou West Wing, care s-a mutat de la Casa Albă în redacția de știri.

Dar nu totul a fost perfect. Au fost câteva momente în care serialul părea că a scăpat de sub control, dar Sorkin a știut cum să le redreseze. printre acestea s-a numărat un sfârșit de sezon fără vreun semn de continuitate, dar a compensat prin schimbări de situații care m-au ținut cu sufletul la gură timp de 4 episoade. Dacă tot am vorbit la început de spoiler, o să vorbesc și despre îceputul sezonului șapte, care  a debutat în cel mai slab mod posibil: trei ani în viitor, în care vedem un Josiah Bartlet în viață, cuplul C.J. – Dany care au pus bazele unei familii, un Josh și Toby care nu se pot despărți de POTUS și o Kate în civil, mai nou în postura de autoare.

Revenind în prezent, Josh este în continuare manager de campanie, o scurgere de informații îl pune pe Toby sub acuzație de înaltă trădare și să nu uit, fata mijlocie a Președintelui se mărită. Mai am de urmărit câteva epioade, dar presimt că Sorkin o să suprindă până în ultimul minut al acestui serial.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: