Festival International de Desene Animate la Brasov

Prima săptămână a lunii iulie ine cu surprize speciale pentru toți iubitorii și nostalgicii desenelor animante.
Astfel, Asociația Colors vă invită la prima ediție a Festivalului Internațional de Desene Animate (International Cartoons Festival) care va avea loc la Brașov, între 4-7 iulie.
Asociația Colors organizează pentru prima dată în Brașov un festival internațional de desene animate destinat celor mici și celor mari, cu scopul de a promova multiculturalitatea, modalitatile nonformale de petrecere a timpului liber, valorile sociale, dar și de a oferi celor mici o ocazie de a se familiariza cu alte limbi străine, întrucât desenele vor fi prezentate în formatul original, fără a fi dublate și fără subtitrare.
Voluntarii Asociației Colors au ales pentru eveniment desene animate reprezentative din țări precum Polonia, Spania, Turcia, Cehia, Franța, Belgia, Estonia, Letonia, Japonia, Elveția, Rusia, Scoția, USA, Ungaria, Australia, UK, Italia, Germania și România, vizionarea desenelor făcându-se între orele 10-13 si 15-18, la Centrul de Activități Colors, din str. Mircea cel Bătrân nr. 4.
Programul detaliat al festivalului îl găsiți pe plinideidei.ro și facebook.com/asociatiacolors. Intrarea la festival este liberă.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: