5 mai petrecaret

Nu știu cum se face, dar anual, din februarie până în iulie, parcă în fiecare săptămână se găsește ceva de sărbătorit, are loc vreun festival, pe scurt: ne găsim un motiv de distracție și relaxare!.

Dar nicio săptămână din 2012 nu a fost atât de relaxantă ca cea care tocmai se termină.

Săptămâna a început printr-o zi liberă pentru bugetari (30 aprilie), fiindcă, hai să recunoaștem, niciun om normal la cap nu și-ar strica week-end-ul prelungit pentru o zi de muncă. A urmat mult-așteptatul 1 mai liber, sărbătorit de fiecare cum a știut mai bine (mare, mnte, Vamă, picnic 😉 ). Până și Google a sărbătorit… în stilul propriu.A doua zi, în timp ce salariații se întorceau la birouri, mai mult sau mai puțin bucuroși, tinerii din toată țara continuau distracția, că doar a fost 2 mai – Ziua Tinerilor. Următoarele două zile au fost mai supărătoare, zile de lucru, nimic de sărbătorit.

Prima zi din acest week-end va fi iar motiv de distracție, odată cu ”Ziua Bărbatului”, inițiativă a Bergenbier. Din păcate Piteștiul nu se află pe lista celor 10 orașe participante, dar nu cred că asta îi va opri pe reprezentanții sexului puternic să peteacă… cum știu ei mai bine…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: