The Vow / Juramantul (2012)

Titlu original: The Vow
Titlu tradus: Jurământul
Anul lansării: 2012
Notă: 6,9

 

Imaginează-ți cum ar fi să te trezești într-o zi înconjurată de străini și cu o mulțime de întrebări cărora nu le poți găsi un răspuns. Cine ești? Cum ai ajuns aici? De ce nu îți amintești nimic?

Paige și Leo sunt întruchiparea cuplului perfect: Tineri, frumoși și fericiți, lasă impresia că nimic nu îi poate despărți. Dar un accident de mașină schimbă totul. Paige se trezește fără niciun fel de amintire a ceea ce s-a întâmplat în ultimii cinci ani. Uită că a plecat din casa părinților ei, uită că a renunțat la facultatea de drept și a terminat arte plastice, dar nimic nu se compară cu faptul că l-a uitat pe cel căruia i-a jurat să îi fie aproape tot restul vieții, Leo!

Împreună cei doi încearcă să refacă relația specială dinaintea accidentului, dar Paige pare reticentă. În loc să înfrunte realitatea, se refugiază în trecut alături de familie și fostul iubit. Leo nu poate face nimic înafară de a se conforma cu situația în care a fost pus și să spere că flacăra iubirii ce i-a ținut împreună atâta timp va reînvia pe parcurs.

Povestea de dragoste regizată de Michael Sucsy este cu adevărat specială și captează atenția publicului. Lui Rachel McAdams și Channing Tatum li se potrivesc de minune rolurile, alcătuind un cuplu superb pe platouri. Deși actorii fac o treabă excelentă, filmul se termină brusc, iar odată cu aceasta și entuziasmul pentru cursul poveștii. De aici și nota acordată filmului.

Dacă filmul v-a creat nostalgie pentru genul acesta de filme, căutați filmele The Notebook / Jurnalul , P.S. I love you / P.S. Te iubesc sau A Walk to Remember.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: