Expozitie COFFEENTASY

Asociația SYNCHRO ART în parteneriat cu CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI SIBIU şi  GALERIA ART VO  au plăcerea să vă invite la vernisajul expoziţiei „COFFEENTASY-desene în cafea de ION ANDREI PUICAN”, ce va avea loc la ART Cafe ( Piaţa Mare, numărul 16), marţi, 10 aprilie 2012, cu începere de la ora 19,00.

Artistul plastic ION ANDREI PUICAN a realizat peste 60 de lucrări…în cafea. Graficianul foloseşte petele de cafea ca pretext pentru tablourile pe care le pictează, îmbinând întâmplătorul cu imaginarul.
De ce cafea? La această întrebare artistul a raspuns astfel: „Mai mult sau mai puţin un accident cotidian banal. Totul porneşte de la o idee la fel de simplă şi cotidiană: la o cafea se întâmplă atâtea lucruri, unele minunate, altele surprinzătoare, se nasc iubiri şi relaţii, sunt puncte cheie între oameni, se nasc idei şi lumi întregi. Undeva, în pata de cafea aleatoriu împrăştiată pe hârtie, toate aceste lumi şi poveşti se întrezăresc, se păstrează şi ajung la noi”. Astfel, din pete de cafea, s-a născut expozitia „Coffeentasy”.
Publicul sibian va putea admira, în perioada 10 aprilie -10 mai 2012,  o parte din lucrările în cafea ce vor fi expuse la ART Cafe, zilnic între orele 9.00-02.00.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: