Mission Impossible [1996-2012]

Mission Impossible este unul dintre serialele primele seriale pe care le-am văzut și urmărit. Pelângă Harry potter și Lord of the Rings. De-a lungul celor 16 ani Tom Cruise (Ethan Hunt în MI) parcurge diferite etape, iar personajul pe care îl interpretează devine din ce în ce mai complex.

În primul film Tom pare  un simplu băiețaș de cartier, urmat de un personaj mai matur (sau cel puțin așa vrea să pară). Următorul Tom este pe punctul de a face pasul cel mare și nu în cele din urmă Tom…

Mai jos am atașat poze cu actorul principal din Mission Impossible din toate filmele, ca să înțelegeți mai bine la ce mă refer. Le mulțumesc tuturor fanilor obsedați care mi-au făcut posibilă accesarea pozelor.

Mission Impossible (1996)

Rezumat: Ethan (Tom Cruise) este unul dintre cei mai buni agenți sub acoperire, își îndeplinește cu succes toate misiunile, dar cel mai important… nu dă niciodată greș. Asta până când este acuzat de trădare, șantaj și uciderea întregii sale echipe. Cu o armată de agenți secreți pe urmele sale, Ethan este pornit să își facă singur dreptate.

Mission Impossible 2 (2000)

Rezumat: Un savant care a pornit pe o cale greșită. Fata frumoasă, periculoasă și deșteaptă. Acțiune, adrenalină și peisaje care îți taie respirația. Iar la sfârșit rămâne cu fata.

Mission Impossible 3 (2006)

Rezumat: Pe sistemul „Surprize! Surprize!”, Ethan se află la un pas de însurătoare, dar trecutul nu îl îi dă liniște. Moartea unei foste colege și primirea unei cărți poștale post-mortem îl determină pe acesta să se reîntoarcă în lumea spionilor. Efectele speciale au fost de ajutor. Povestea a început să se repete.

Rezumat: Timpul a trecut, tehnicile s-au schimbat, tehnologia a avansat, iar Ethan din nou s-a schimbat. Pentru prima dată acțiunea începe în Europa de Est, nu peisaje exotice, nu SUA! După ce evadează dintr-o pușcărie, în care a ajuns de bună voie și nesilit decât de conștiință, Ethan ajunge în inima Kremlinului, chiar înainte ca acesta să fie aruncat în aer. Absența îndelungată nu l-a îngrășat, în schimb l-a lăsat în urmă cu tehnologia, ceea ce duce la situații amuzante.

Ce am ținut minte:

  • Toate mesajele se detonează la 5 secunde după transmiterea mesajului;
  • Faimoasa frază: ”Your mission… should you choose to accept it!”;
  • Serialul acesta a dezvoltat un adevărat cult al ochelarilor de soare;
  • Trădătorii sunt de obicei persoanele în care Ethan are cea mai mare încredere;
  • Happy ending-urile sunt la modă.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: