Underworld: Awakening

Titlu original: Underworld: Awakening
Titlu tradus: Lumea de dincolo: Trezirea
Seria: Underworld
Anul lansării: 2012
Notă: 6

Seria filmelor „Underworld” /  „Lumea de dincolo” continuă în 2012 cu al patrulea film al seriei „Awakening” / „Trezirea”.

Lupta dintre lycani și vampiri nu mai este doar a lor. Oamenii au aflat de existența acestora și folosesc toate armele pe care le au la dispoziție pentru a eradica aceste două specii. În urma unui raid, Selene și Michael sunt prinși. După 12 ani de captivitate, Selene se trezește din capsula în care fusese ținută captivă și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu Michael. Însă surprizele ce o așteaptă nu sunt ușor de acceptat…

În ceea ce privește efectele speciale, pot să spun că au fost destul de slabe, mă așteptam la ceva mai incendiar, nu doar câteva perechi de ochi albaștri și niște vârcolaci scoși de la naftalină.

O altă parte care nu m-a impresionat a fost ideea filmului. În mare parte se repetă structura primelor două filme, cu două, trei excepții pe alocuri. De asemenea, gradul de violență este mult mai crescut, nu am verificat dacă are restricții de vârstă, dar din punctul meu de vedere, un +18 ar fi recomandat.

Partea bună e că sfârșitul filmului a lăsat deschisă portița spre o continuare (dacă le va mai da cineva bani pentru a continua seria), iar din câte am auzit se lucrează la Underworld 5!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: