De la Idee la Bani

Autor: Napoleon Hill
Naționalitate: Americană
Titlul original: Think & Grow Rich Action Pack
Titlul tradus: De la Idee la Bani
Anul apariției: 1937 (2011 în România)
Număr de pagini: 336
Editura: Curtea Veche

Săptămâna aceasta am terminat de citit cartea lui Napoleon Hill intitulată „De la Idee la Bani”, iar acum vreau să vă împărtășesc ideile mele legate de aceasta.

Încep chiar cu titlul. „De la Idee la Bani” nu este doar un alt titlul înfrumusețat de o editură cu rolul de a se vinde. Titlul este doar u antreu pentru ceea ce se află înauntru. Dincolo de un titlu atrăgător și o imagine atrăgătoare se află informații pe care ar trebui să le știm cu toții.

Încet și răbdător, Hill descrie o serie de pași ce trebuie urmați pentru a putea atinge succesul. Cartea este împărțită în 13 capitole, fiecare având un subtitlu cât mai sug sugestiv, „Hotărârea”, „Perseverența” sau „Creierul” fiind doar o parte din acestea. Hill este de părere că urmarea unor pași simpli în mod constant ne poate ajuta să ne îmbunătățim stilul de viață și să ne creștem încrederea în noi. Aplicarea acestor pași în mod corespunzător poate duce la schimbări nu doar pe plan profesional, ci și în plan familiar și personal.

Poate vi se pare absurd ceea ce am scris mai sus, dar dacă îți dorești un stil de viață mai bun, acum este momentul să te faci o schimbare. Iar această schimbare începe cu tine!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RoBlogs

%d blogeri au apreciat asta: